Trendvijvers

Zwemvijverbouw

In de loop der jaren hebben veel vijverspecialisten zich gericht op het aanleggen van zwemvijvers. Mensen oriƫnteren zich vaker op zwemvijverbouw omdat men in zwemvijverbouw een aantrekkelijk alternatief ziet voor de aanleg van een gangbaar zwembad.

Wat kost zwemvijverbouw?

Is zwemvijverbouw nu per definitie duurder dan vijverbouw? Nee, dit is afhankelijk van uw eisen en wensen. Trendvijvers werkt standaard met energiezuinige pompen bij het aanleggen van een zwemvijver. Het onderhoud van zwemvijvers is relatief goedkoop. Tijdens de zwemvijverbouw wordt vaak geen extra verwarming aangelegd. Het ondiepe plantengedeelte zorgt namelijk voor een snelle opwarming van de zwemvijver.

Zwemvijverbouw: wat zijn de voordelen?

Zwemvijverbouw is populair vanwege zijn vele voordelen. Mensen zien in zwemvijveraanleg ook meer mogelijkheden. Een zwembad is vaak een opvallend, onnatuurlijk blauw geheel tussen al het groen, terwijl een zwemvijver veel meer een natuurlijk onderdeel van de tuin is. Daarnaast sluit het milieuvriendelijke aspect van zwemvijverbouw aan bij de tendens van het steeds bewuster omgaan met de natuur. Omdat de reiniging van het water in een zwemvijver op biologische wijze gebeurt, is een zwemvijver milieuvriendelijk en blijft de flora en fauna in en om de zwemvijver gezond.

Wilt u meer weten over zwemvijverbouw door Trendvijvers? Neem gerust contact met ons op.

 

Meer informatie: zwemvijver aanleg

Bekijk alle projecten
zwemvijverbouw
Zwemvijver van het jaar 2015