Trendvijvers

Zwemvijver aanleg

In de loop der jaren hebben veel vijverspecialisten zich gericht op het aanleggen van zwemvijvers. Mensen vroegen vaker informatie over zwemvijveraanleg op omdat men in zwemvijveraanleg een aantrekkelijk alternatief zag voor het aanleggen van een regulier zwembad.

Is zwemvijver aanleg duur?

Het aanleggen van een zwemvijver is geheel afhankelijk van uw wensen en niet per definitie duurder dan het aanleggen van een zwembad of vijver. Aanleg van een gewone vijver is in veel gevallen wel goedkoper. Wij werken standaard met energiezuinige pompen bij het aanleggen van een zwemvijver en het onderhoud is relatief goedkoop. Daarnaast is extra verwarming van de zwemvijver vaak overbodig, omdat het ondiepe floragedeelte de zwemvijver snel opwarmt.

Zwemvijver aanleg: voordelen

Zwemvijver aanleg is niet voor niets een populair onderwerp. Mensen zien in zwemvijver aanleg veel voordelen. Een zwembad ligt vaak als een onnatuurlijke blauwe bak tussen al het groen, terwijl een zwemvijver beter past bij de natuurlijke uitstraling van uw tuin. Daarnaast sluit het milieuvriendelijke aspect van de zwemvijver aan bij het bewust omgaan met de natuur. Omdat de reiniging van het water in een zwemvijver op biologische wijze gebeurt, is een zwemvijver milieuvriendelijk en blijft de flora en fauna in en om de zwemvijver gezond.

Wilt u meer weten over zwemvijveraanleg door Trendvijvers? Bekijk de voorbeelden op onze website of neem direct contact met ons op.

 

Meer informatie: zwemvijveraanleg, zwemvijver, zwemvijvers

Bekijk alle projecten
zwemvijver aanleg
Zwemvijver van het jaar 2015