Trendvijvers

Vijverfolie

Als u een vijver wilt aanleggen met vijverfolie, dan moet u weten dat gebruik van vijverfolie diverse voor- en nadelen heeft. Gebruikt u vijverfolie, dan bent u met uw werkzaamheden heel flexibel. In principe kunt u met vijverfolie elke soort vijver maken (natuurlijk zwembad, zwemvijver, siervijver, etc).

Toepassing van vijverfolie

Het maken van een mooie vijver begint op de bodem, met de vijverfolie. Trendvijvers zorgt met Firestone vijverfolie hierbij voor een perfecte waterdichting. De vele voordelen maken van Firestone de uitverkoren vijverfolie van hobbyisten tot aan professionele tuinaannemers.

Trendvijvers verzorgt maatwerk. Wij werken daarom met vijverfolie van afmetingen tot 15,25 m breed en 61 m lang. U loopt dus minder kans naadverbindingen te moeten uitvoeren bij het plaatsen. Bij grotere vijvertoepassingen kan Trendvijvers meerdere stukken vijverfolie aan elkaar verbinden met een zelfklevende tape die een sterke, duurzame naadverbinding maakt.

Trendvijvers legt de vijver aan in de vorm zoals u het graag wilt. Vijverfolie is dan ook een veel gebruikt materiaal. U kunt de vijver zo groot maken als u wilt om dit product zich gemakkelijk laat lijmen of lassen. Vijverfolie lijmen of vijverfolie lassen houdt in dat grote stukken aan elkaar worden verbonden en u daardoor dus grote stukken kunt gebruiken of makkelijker de folie in hoeken van de vijver kunt verwerken.

Wilt u graag meer informatie over de werkwijze van Trendvijvers? Neem dan direct contact met ons op.

Bekijk alle projecten
zwemvijver
Zwemvijver van het jaar 2015