Trendvijvers

Een natuurlijk zwembad; genieten in harmonie met de natuur

Sinds enige jaren is er enorme belangstelling voor zwemmen in eigen tuin. Een regulier zwembad is echter niet naar ieders smaak. Veel mensen kiezen daarom voor de aanleg van een zwemvijver, ook wel natuurlijk zwembad genoemd.

In tegenstelling tot traditionele zwembaden met blauwe folieheeft een natuurlijk zwembad een volkomen natuurlijke uitstraling en komt beter tot zijn recht in uw tuin.

Voordelen van een natuurlijk zwembad

Het bijzondere van een natuurlijk zwembad is, dat naast de natuurlijke uitstraling bijna alleen natuurlijke materialen en systemen worden gebruikt om het water van het natuurlijk zwembad helder en schoon te houden. Door een uitgekiende aanleg en door een natuurlijke filtering met waterplanten (helofyten) ontstaat een natuurlijk zwembad dat u en uw familieleden enorm veel genoegen kan schenken. Bovendien vraagt het onderhoud van een natuurlijk zwembad aanzienlijk minder tijd dan het onderhoud van een traditioneel zwembad.

Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden zal het formaat van uw natuurlijk zwembad worden bepaald. Zo kan bijvoorbeeld een natuurlijk zwembad worden gebouwd met een lang zwemgedeelte om baantjes in te trekken of een kort zwemgedeelte om verkoeling in te zoeken.

Wilt u meer weten over het natuurlijk zwembad? Bekijk de projecten op onze website of neem direct contact met ons op.

 

Meer informatie: natuurlijke zwembaden, natuurpool, natuurpools

Bekijk alle projecten
natuurlijk zwembad
Zwemvijver van het jaar 2015